Lamborgini

1390,00 kr

Coffee Table Book om Lamborgini.

Denne offisielle boken er dedikert til historien til det italienske bilmerket grunnlagt i Sant Agata Bolognese i 1963 av Ferruccio Lamborghini. Ferruccios drøm var å skape den perfekte bilen, og fortsatt i dag, mer enn et halvt århundre senere, fortsetter Lamborghini å produsere supersportsbiler som er ettertraktet og kjent over hele verden.
Boken er delt inn i fem makroseksjoner:
Hvor: I Sant Agata Bolognese, Emilia, Italia en liten avsidesliggende landsby som nå er kjent over hele verden. Hvordan: Med ingrediensene som gjør det unikt, lidenskapen til lokalbefolkningen, mekanisk renhet og ustoppelig teknisk innovasjon, fremtidsrettet design, stilig og original fargebruk, og en konstant dialog med nye generasjoner.
Hvem: Lamborghinis styrke er menneskene, fra fortiden og nåtiden, som fortjener respekt for det de gjør og det de har gjort.
Når: Historien til Lamborghini spenner fra 1963 til i dag, fra de strålende øyeblikkene fra fortiden til dagens suksesser, samt de vanskeligere periodene som ble overvunnet med stor verdighet og engasjement.
Hvorfor: Alle modellene som har formet historien til Lamborghini er illustrert her, inkludert spesialutgaver, de som har gjennomgått betydelig utvikling, og uutgitte modeller.

Stikkord: Bil, Lamborgini
Språk: Engelsk
Mål: 25 × 2,3 × 30 cm
Vekt 1,7 kg
Sider: 240
Hard Cover
ISBN: 9788891839381

På lager

FAST FRAKTPRIS KR 139,- *

Gjelder ikke møbler eller store og tunge varer. Kontakt oss.

BETAL MED KLARNA ELLER VIPPS

Betal med Klarna og del opp betalingen etter ønske.

Produktnr: 916769 Kategorier: , ,